Od lokalnog kanala do globalnog fenomena u okrilju TNT grupacije

3
14

Kanal 6 televizija, jedan od najgledanijih medijskih izvora u Bosni i Hercegovini i šire, s ponosom obilježava svoju desetogodišnju godišnjicu. 

Od skromnih početaka kao lokalna televizijska stanica, Kanal 6 je evoluirao u globalnu platformu s bogatim sadržajem koji obuhvata stotine filmova, serija i dokumentaraca. 

S preko milion redovnih gledatelja širom sveta, ovaj medij je postao nezaobilazni izvor informacija, edukacije i zabave.

Ali priča o uspjehu ne završava ovdje. Kanal 6 je dio TNT grupacije, koja je nedavno proslavila svoj 26. rođendan i koja danas predstavlja jednu od vodećih medijskih grupacija u BiH i regiji s dosegom od gotovo 5 miliona korisnika.

Ova impresivna medijska grupacija upravlja čitavim portfeljem medijskih izdanja, uključujući 80 različitih medija. 

Parazol - Protiv parazita

Pored Kanal 6, TNT grupacija ima dva radijska brend TNT Radio i Narodni radio sa mrežom od 7 lokalnih radio stanica u BiH, 75 digitalnim medijima u regiji, i marketing agencijama Milton Media Srbija  i Info Adria Hrvatska. S uredima u BiH, Srbiji i Hrvatskoj, TNT grupacija i Kanal 6 postavljaju standarde u medijskom prostoru.

Kanal 6 – Srce Bosne


kanal 6

Ponuda Kanal 6 sada je proširena i dodatnim tematskim kanalima: Sevdah TV, koji čuva i promoviše muzičku baštinu; TNT Kids TV, kanal koji je posvećen obrazovanju i zabavi naših najmlađih; i DP televizija, koja je usmjerena na strano tržište. 

Pored ovih već uspostavljenih kanala, u skorijem periodu planiraju se još dva inovativna televizijska kanala koji će, bez sumnje, dodatno obogatiti medijsku scenu.Ova desetogodišnja godišnjica je prilika za osvrt, ali i za pogled ka budućnosti. “Deset godina je dug period, ali za nas je to tek početak,” izjavljuje tim Kanal 6 i TNT grupacije. 

“S entuzijazmom gledamo ka budućnosti, spremni da i dalje postavljamo standarde u medijskoj industriji.” Hvala što ste dio ove rastuće i izvanredno uspješne medijske priče.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

We are sorry that this post was not useful for you!

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

3 COMMENTS

 1. [url=https://xn--80alrehlr.xn--80aswg]лираглутид цена отзывы аналоги[/url] – Оземпик 0.5 мг в наличии, саксенда раствор +для инъекций аналоги

 2. Приветствую всех!

  С гордостью представлю удивительную историю о том, как мне успешно удалось организовать уникальный сюрприз для мамы в честь её дня рождения,
  не смотря на географическое расстояние между нами. Моя мама наслаждается жизнью в уютном Нижнем Новгороде,
  в то время как я обитаю в далеком Владивостоке. Сначала меня охватили сомнения относительно успешной доставки цветов, но интернет открыл передо мной дверь к онлайн-сервису,
  специализирующемуся на отправке цветов в Нижний Новгород – https://dostavka-cvetov-nn-24.store
  Дружелюбные операторы предоставили мне невероятную помощь, помогая выбрать наиболее подходящий и красивый букет.
  Потом, с волнением и ожиданием, я следила за ходом доставки. Было очень важно, чтобы курьер доставил цветы точно в назначенное время и в безупречном состоянии.
  И мои ожидания не оказались напрасными – мама была в восторге и глубоко тронута таким волшебным сюрпризом.
  Способность делиться радостью и счастьем с близкими, находясь на расстоянии, является замечательным даром современных технологий.
  С полной искренностью я рекомендую этот сервис всем, кто хочет устроить приятное удивление своим близким, находясь вдали от них.
  Пожелания всем вам наслаждаться радостью моментов, которые оживляют нашу жизнь!

  [url=https://dostavka-cvetov-nn-24.store/]Цветы с доставкой на дом Нижний Новгород[/url]
  [url=https://dostavka-cvetov-nn-24.store/]Подарить цветы в Нижнем Новгороде[/url]
  [url=https://dostavka-cvetov-nn-24.store/]Доставка тюльпанов в Нижний Новгород[/url]
  [url=https://dostavka-cvetov-nn-24.store/]Цветочная доставка в Нижний Новгород[/url]
  [url=https://dostavka-cvetov-nn-24.store/]Букеты срочно Нижний Новгород[/url]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here