Od lokalnog kanala do globalnog fenomena u okrilju TNT grupacije

2
13

Kanal 6 televizija, jedan od najgledanijih medijskih izvora u Bosni i Hercegovini i šire, s ponosom obilježava svoju desetogodišnju godišnjicu. 

Od skromnih početaka kao lokalna televizijska stanica, Kanal 6 je evoluirao u globalnu platformu s bogatim sadržajem koji obuhvata stotine filmova, serija i dokumentaraca. 

S preko milion redovnih gledatelja širom sveta, ovaj medij je postao nezaobilazni izvor informacija, edukacije i zabave.

Ali priča o uspjehu ne završava ovdje. Kanal 6 je dio TNT grupacije, koja je nedavno proslavila svoj 26. rođendan i koja danas predstavlja jednu od vodećih medijskih grupacija u BiH i regiji s dosegom od gotovo 5 miliona korisnika.

Ova impresivna medijska grupacija upravlja čitavim portfeljem medijskih izdanja, uključujući 80 različitih medija. 

GoSlim - smršaj zdravo

Pored Kanal 6, TNT grupacija ima dva radijska brend TNT Radio i Narodni radio sa mrežom od 7 lokalnih radio stanica u BiH, 75 digitalnim medijima u regiji, i marketing agencijama Milton Media Srbija  i Info Adria Hrvatska. S uredima u BiH, Srbiji i Hrvatskoj, TNT grupacija i Kanal 6 postavljaju standarde u medijskom prostoru.

Kanal 6 – Srce Bosne


kanal 6

Ponuda Kanal 6 sada je proširena i dodatnim tematskim kanalima: Sevdah TV, koji čuva i promoviše muzičku baštinu; TNT Kids TV, kanal koji je posvećen obrazovanju i zabavi naših najmlađih; i DP televizija, koja je usmjerena na strano tržište. 

Pored ovih već uspostavljenih kanala, u skorijem periodu planiraju se još dva inovativna televizijska kanala koji će, bez sumnje, dodatno obogatiti medijsku scenu.Ova desetogodišnja godišnjica je prilika za osvrt, ali i za pogled ka budućnosti. “Deset godina je dug period, ali za nas je to tek početak,” izjavljuje tim Kanal 6 i TNT grupacije. 

“S entuzijazmom gledamo ka budućnosti, spremni da i dalje postavljamo standarde u medijskoj industriji.” Hvala što ste dio ove rastuće i izvanredno uspješne medijske priče.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

We are sorry that this post was not useful for you!

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

2 COMMENTS

 1. [center][size=4][b] Join the Crypto Revolution with AnubisSwap.xyz! [/b][/size][/center]

  Are you ready for a trading experience like never before? AnubisSwap.xyz is here to take your crypto journey to the next level! We’re thrilled to introduce the FIRST exchange with [b]Virtual Reality (VR)[/b] and [b]Augmented Reality (AR)[/b] features, adding a whole new dimension to crypto trading.

  [b] Immerse Yourself in VR:[/b] Imagine trading in a virtual world, where every movement is synced with your crypto actions. Witness your portfolio growth like never before, surrounded by an engaging VR environment that makes trading an adventure.

  [b] Unleash the Power of AR:[/b] Augmented Reality overlays provide real-time insights and data right in front of your eyes. Visualize market trends, track assets, and make informed decisions with the power of AR technology.

  Join our [url=https://t.me/cryptobrotherofficial]Telegram community[/url] to stay updated and be part of the innovation that’s changing the game. And don’t miss the opportunity to be part of our upcoming [b]Presale on PinkSale[/b] – your chance to own a piece of the future!

  Are you ready to embrace the future of crypto trading? Join us now and let’s create history together!

  [b] #AnubisSwap #CryptoTrading #VR #AR #Innovation[/b]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here